image

Onze kwaliteit is 15 jaar zorgeloos gegarandeerd

Je krijgt 15 jaar garantie van ons. Dat durven wij gerust te geven. Wij gebruiken namelijk alleen topkwaliteit materialen voor je woning. Dat willen we zélf, we zijn kwaliteitsbouwers. Rijkhuis® staat voor eerlijk, goed en trots. Zorgeloos wonen voor jou dus.

Je krijgt goede kwaliteit

Je hoeft met ons niet te strijden over kwaliteit en garantie. Onze kwaliteit is meer dan goed en daarom krijg je 15 jaar garantie. Zo simpel is het. Discussieloos bouwen en wonen, noemen we dat. Zorgeloos dus.

 

Je laat je huis door ons onderhouden

Het enige dat je hoeft te doen, is je huis door ons te laten onderhouden. Waarom? We willen geen ‘prutsers’ in je huis die slechte kwaliteit leveren. Is ons onderhoud dan extra duur? Nee hoor, wij onderhouden je huis tegen kostprijs. Extra goedkoop dus.

 

Waarom vinden wij kwaliteit zo belangrijk?

Wij kiezen bewust voor extreem goede kwaliteit. Wij bouwen je woning met zeer goede kwaliteitsmaterialen én met aandacht. Omdat wij volledig achter ons product staan, kunnen wij die 15 jaar garantie geven. We voelen ons verantwoordelijk voor jouw huis, dat toch een beetje ons kindje blijft.

 

Gaat er iets kapot?

Het is nooit leuk als er iets kapot gaat. Na jouw melding komen we binnen 2 werkdagen bij je langs. Dan repareren of vervangen wij wat stuk is. En dat kost je niks. Dat valt onder onze garantie en service.

 

Inclusief keurmerk en certificering

De gebruikte materialen en onderdelen in je huis zijn voorzien van de vereiste keurmerken en certificeringen. Dat vinden wij vanzelfsprekend, dat hoort bij onze kwaliteit.