image

Waarom zijn onze algemene voorwaarden zo kort?

Waarschijnlijk is het je nog niet opgevallen: onze algemene voorwaarden zijn anders dan die van traditionele bouwbedrijven. Ze zijn korter en minder ingewikkeld. En het belang van de klant staat voorop. Dat is een bewuste keuze.

Wij vertrouwen juist op onze relatie met onze klanten. En op het Burgerlijk Wetboek.

Wij staan niet achter de algemene voorwaarden van Bouwend Nederland. Wij vinden deze voorwaarden een grote hoeveelheid onbegrijpelijke regels. Regels die vooral bedoeld zijn om te voorkomen dat een bouwbedrijf of aannemer (financiële) schade lijdt. En de klanten dan?

 

Kort en simpel

Wij zien dat anders. Wij vertrouwen juist op onze relatie met onze klanten. En op het Burgerlijk Wetboek, waarin de meeste zaken goed en duidelijk geregeld zijn. Daarom houden wij het kort en simpel. Eigenlijk spreken we liever over de ‘spelregels voor bouwen met Rijkhuis®. De spelregels waar we ons allemaal aan moeten houden. En het belang van de klant staat voorop.

 

Eerlijk zaken doen

Rijkhuis® staat voor eerlijk, goed, trots en zorgeloos. Dat geldt ook voor onze algemene voorwaarden. We blijven trouw aan onze filosofie om op een eerlijke manier zaken te doen. En mocht er een keer wat zijn, dan lossen wij dat het liefst in goed onderling overleg op. Zoals het hoort.