image

Investeren in projectbouw met Rijkhuis®

Profiteer als projectontwikkelaar of investeerder van de voordelen van bouwen met Rijkhuis®. Wij bouwen onze comfortabele en duurzame woningen namelijk niet alleen voor particulieren. Je bent verzekerd van een zorgeloze investering en ongekende service.

Ongekende service bij projectbouw

Bij projectmatige bouw nemen wij je al het werk uit handen. We verzorgen het ontwerp, de vergunningen en uiteraard de bouw. En het stopt niet bij de oplevering! Na de oplevering kun je gebruik maken van onze servicedienst voor het beheer en onderhoud. Je investering blijft daardoor in optima forma en waardevast.

 

Verschillende ontwerpen voor woningen

We hebben verschillende ontwerpen voor vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen en rijwoningen. Ze zijn aan te passen aan de door jou gewenste situatie, zodat het ontwerp aansluit bij je doelgroep, het bestemmingsplan en de gemeentelijke eisen. Met deze ontwerpen en onze gebiedssoftware kunnen we hele woonwijken inrichten, bijvoorbeeld voor grotere investeerders. We zijn echter ook blij met klanten die ‘maar’ twee woningen met ons realiseren.

 

Risicoloze stichtingskostenberekening

Onze prijslijsten liggen al klaar, wij zijn een transparante organisatie. We houden het heel simpel en je kunt je berekening van de stichtingskosten risicoloos opzetten. Maak vrijblijvend een afspraak met ons om te horen wat het je gaat kosten en hoeveel jij eraan kunt verdienen.

 

Onderhoud en technisch beheer bij verhuur

Besluit je de woningen niet voor de verkoop maar voor de verhuur te laten bouwen? Dan komt er nogal wat op je af wat betreft onderhoud. Rijkhuis® kan je ondersteunen door de woningen te onderhouden én door je het volledige technisch beheer uit handen te nemen.

Zorgeloos investeren noemen we dat.

Zorgeloos investeren

Heeft een van je huurders een technisch mankement? Dan kan hij rechtstreeks contact met ons opnemen en dan lossen wij het op. Via een digitaal woningdossier blijf je op de hoogte van welke werkzaamheden wij uitvoeren. En is de rekening voor de huurder bestemd, dan wikkelen wij dit ook voor je af. Zorgeloos investeren noemen we dat.

 

Kleinere investeerders ontzorgen we ook

Wil je als investeerder niet in een heel blok huizen investeren? Ook dan hebben wij diverse mogelijkheden. Je kunt samen met andere investeerders één of meerdere woningen realiseren en deze verhuren of verkopen. In dit geval voeren wij niet alleen het technisch, maar ook het gehele beheer uit. Dus inclusief het vinden van huurders en ervoor zorgen dat de huur op tijd betaald wordt.

 

Op zoek naar bouwgrond?

Ben je op zoek naar bouwgrond voor je investering of projectontwikkeling? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij werken samen met verschillende grondexploitanten en kunnen je in contact brengen met hen.

 


 

Meer weten over investeren samen met Rijkhuis®?

Wil je meer weten hoe Rijkhuis® jouw investering zorgeloos maakt? Maak dan snel een afspraak. Ook om bijvoorbeeld onze modelwoningen te bekijken.