image

Modulair bouwen is snel en goed

Modulair en prefab bouwen biedt veel meer voordelen dan traditionele bouw. Je woning is snel klaar, de kwaliteit is consistent hoog en het milieu wordt minder belast. Bovendien zijn de werkomstandigheden voor onze bouwers vele malen beter.

Voordelen van prefab en modulair bouwen:

Onze Rijkhuizen zijn luxe prefab woningen. Ze worden grotendeels in onze fabriek gebouwd en op de bouw in elkaar gezet. Modulair bouwen, noemen wij dat.

 

1. Snellere bouwtijd

Je Rijkhuis® is binnen een paar weken klaar. In onze fabriek is er geen vertraging door regen, wind of vorst. De verschillende bouwfases zijn kort.

 

2. Consistent hoge kwaliteit

Je woning wordt in onze fabriek onder ideale omstandigheden gebouwd. De kwaliteit is hoog en consistent. We staan er met onze neus bovenop en controleren alles.

 

3. Geen onverwachte kosten

Wat je op de tekening ziet, is wat je krijgt. Je weet van tevoren precies wat het bouwen van je woning kost. En zijn geen onverwacht bijkomende kosten.

 

4. Beter voor de gezondheid van onze bouwers

Onze bouwers staan niet in weer en wind buiten op een steiger. Ze werken altijd binnen in onze fabriek en ergonomisch verantwoord. Daarom hebben ze minder gezondheidsklachten en zijn ze fitter. Wat je met plezier bouwt, is altijd beter.

 

5. Beter voor het milieu (en je buren)

Als je een huis in een fabriek bouwt, heb je veel minder bouwafval. Bovendien hoeven er aanzienlijk minder vrachtwagens naar de bouwplaats te rijden. Dus minder overlast voor het milieu en je buren.


 

Wil je je eigen modulaire droomhuis?

Begin met het bekijken van onze modelwoningen. Wil je meer informatie hierover?  Maak dan snel een afspraak.

Wil je toch iets anders? Ook geen probleem. Rijkhuis ontwerpt samen met jou een woning op maat. Maak ook dan vrijblijvend een afspraak.