image

Rijkhuis tijdens de coronacrisis

Wil je graag een gesprek met één van onze adviseurs en vraagt je je af of dit wel kan in verband met het Coronavirus?

 

Ja, dat kan nog steeds. Uiteraard doen we dit met inachtneming van alle veiligheidsvoorschriften om jouw en onze gezondheid te beschermen.  Concreet betekent dit dat we ons houden aan de richtlijnen van het RIVM. Daarnaast doen we een beroep op je eigen verantwoordelijkheid om thuis te blijven indien je je niet lekker voelt of andere gezondheidsklachten hebt.

 

Om het je zo makkelijk mogelijk te maken bieden we bij Rijkhuis® meerdere mogelijkheden aan om met onze klantadviseurs te overleggen.

 

Een persoonlijk gesprek op ons kantoor

Wil je graag, onder het genot van een kopje koffie of thee, persoonlijk kennismaken met de medewerkers van Rijkhuis®? En de gelegenheid krijgen om jouw vragen uitgebreid te bespreken met onze klantadviseur? Dan nodigen we je hartelijk uit om dit te doen in ons kantoor te Weert.
We zorgen voor voldoende afstand tussen jou en onze klantadviseur, minimaal 1,5 meter. Ook hanteren we strenge hygiëne richtlijnen voor onze kantoor- en vergaderruimten. Deze worden, naast dat ze standaard elke dag schoongemaakt worden, ook na elke vergadering grondig gepoetst en gelucht.

 

Een videogesprek

Vind je het desondanks prettiger om geen direct contact te hebben. Of heb je het al druk genoeg en wil je gewoon gezellig vanaf je bank uitgebreid enkele zaken met ons bespreken? Dan is een videogesprek misschien wel de beste optie voor jou. Onze klantadviseurs zijn volledig voorbereid op het voeren van een videogesprek.

 

Een telefonisch gesprek

Ben je niet zo’n fan van een videogesprek of wil je gewoon snel een paar zaken weten over Rijkhuis®? Dan is een telefonisch gesprek de beste optie voor jou. We nemen uiteraard de tijd om je vragen uitvoerig te beantwoorden.

 

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen naar aanleiding van bovenstaande opties? Neem even contact op met onze klantadviseurs via telefoonnummer 088 3773300. Dan kijken we samen wat de beste optie is om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.


 

Wil je meteen een afspraak maken?

 

Klik op onderstaande button en kies zelf hoe laat en de wijze waarop de afspraak plaatsvindt.