Bij Rijkhuis begint het met vertrouwen

We snappen namelijk dat een huis bouwen niet een alledaagse bezigheid is voor jou. Dus je wilt zeker weten dat je ook “waar voor je geld” krijgt. Bij ons begint het met vertrouwen en daarom betaal je pas bij Rijkhuis® telkens nadat we een belangrijke stap in het bouwproces hebben gerealiseerd. Zo zie je meteen waar je geld aan besteed is. Rijkhuis® staat niet voor niets voor eerlijk, goed, trots en zorgeloos. We blijven trouw aan onze filosofie om op een eerlijke manier zaken te doen.


 

Vooraf weten wat het kost en wat je krijgt

 

 

Je betaalt dus per afgeronde bouwfase een deel van de aanneemsom. Een eigen huis bouwen kost nou eenmaal geld. Maar Rijkhuis® wil je niet onnodig op kosten jagen. Bij ons weet je dan ook vooraf precies wat het kost, daar komen geen extra kosten meer bij. En je ziet vooraf precies wat je voor je geld krijgt. Da’s wel zo duidelijk.

 

Bij Rijkhuis® heb je financiële zekerheid doordat je de stappen in het bouwproces pas na hun realisatie hoeft te betalen. Hiermee leggen we de risico’s bewust bij onszelf zodat onze klanten altijd zorgeloos zijn. Daarnaast vinden we de garanties die Nederlandse bouwbedrijven afgeven te mager. Wij zien een onbalans in de belangenbehartiging tussen de klant en de bouwer. Deze staat een langdurige relatie in de weg. Wij willen het beter doen dan de rest! Rijkhuis® bouwt anders.