herenhuis bouwen Limburg herenhuis bouwen Limburg
herenhuis laten bouwen kosten herenhuis laten bouwen kosten
prijs herenhuis bouwen prijs herenhuis bouwen
herenhuis bouwen calculator herenhuis bouwen calculator

Rijkhuis herenhuis HH1

Vanaf € 355.750,-

Groot en klassiek zijn woorden die meteen in ons opkomen bij het herenhuis van Rijkhuis. Deze woning wordt niet over het hoofd gezien. De hoeveelheid ruimte binnen is extreem groot, voor iedereen is er plaats genoeg.

 

Grote vrijheid in ontwerp

Of je nu de keuken voor of juist achter wilt, een studeerkamer of drie badkamers, de indeling van dit drie verdiepingen tellend herenhuis kun je volledig naar jouw wens aanpassen. Het Rijkhuis® bouwsysteem geeft je onbeperkte vrijheid bij het ontwerp van de HH1 woningen, zolang het maar voldoet aan de wet- en regelgeving.

Dus, wil je lekker groot wonen, maak dan samen met ons de perfecte indeling voor jouw situatie.

Verkrijgbaar in 7 afmetingen

De Rijkhuis HH 1 modellen zijn verkrijgbaar in een 7-tal afmetingen. In het onderstaande schema zie je de mogelijke combinaties weergegeven. Daarnaast kun je herenhuis uitbreiden met verschillende modules zoals een garage, serre, erker en verbindingssluis. Wil je nog meer en groter? Breid dan je woning uit met bijvoorbeeld een dubbele garage en grote serre, bijna alles kan!

image

Stel je eigen herenhuis samen

Of je nu een bescheiden of juist heel luxe herenhuis wilt, met het Rijkhuis HH1 type het is allemaal mogelijk! Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

house

Bekijk onze Rijkhuis® modelwoningen!

Bekijk onze modelwoningen