herenhuis bouwen brabant herenhuis bouwen brabant
herenhuis laten bouwen herenhuis laten bouwen
herenhuis prijzen herenhuis prijzen
herenhuis kopen kosten herenhuis kopen kosten

Rijkhuis herenhuis HH2

Vanaf € 372.000,-

“Daar bij dat grote mooie huis linksaf….” Dit imposante herenhuis van drie verdiepingen zal gebruikt worden als herkenningspunt in jouw straat. Niet vreemd, want dit huis valt niet te missen. De afmetingen en de bouwstijl zijn indrukwekkend. En toch zorgen de symmetrische en strakke basislijnen dat het geheel rustig blijft overkomen. Zeg nou zelf, afmeting telt wel! 

Grote ontwerpvrijheid

Keuken voor, keuken achter, een studeerkamer of slapen en badderen op de begane grond, de indeling van de drie verdiepingen kan volledig naar jouw wens worden aangepast. Het bouwsysteem van Rijkhuis® geeft je onbeperkte ontwerp vrijheid bij het bouwen van het herenhuis HH2, zolang het maar voldoet aan de wet- en regelgeving. Dus, wil je groots wonen, maak dan samen met ons de perfecte indeling voor jouw situatie.

 

Kijk hier wat er standaard bij de prijs is inbegrepen.

 

Verkrijgbaar in 7 afmetingen

De Rijkhuis® herenhuis HH 2 modellen zijn verkrijgbaar in een 7-tal afmetingen. In het onderstaande schema zie je de mogelijke combinaties weergegeven waarin je het kunt laten bouwen.

 

Klik op onderstaand schema voor de all-in prijzen

image

Laat je herenhuis op maat bouwen

Daarnaast kun je herenhuis uitbreiden met verschillende modules zoals een garage, serre, erker en verbindingssluis. Wil je nog meer en groter? Breid dan je woning uit met bijvoorbeeld een dubbele garage en grote serre, bijna alles kan!

 

Of je nu een bescheiden of juist een heel luxe herenhuis wil bouwen, met het Rijkhuis HH2 type het is allemaal mogelijk! Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

 

Heb je interesse in een herenhuis van Rijkhuis®?