herenhuis bouwen brabant herenhuis bouwen brabant
herenhuis laten bouwen prijs herenhuis laten bouwen prijs
herenhuis bouwen herenhuis bouwen
herenhuis kopen kosten herenhuis kopen kosten

Rijkhuis herenhuis HH 2

Vanaf € 372.000,-

“Daar bij dat grote mooie huis linksaf….” Dit imposante herenhuis zal gebruikt worden als herkenningspunt in jouw straat. Niet vreemd, want dit huis valt niet te missen. De afmetingen en de bouwstijl zijn indrukwekkend. En toch zorgen de symmetrische en strakke basislijnen dat het geheel rustig blijft overkomen. Zeg nou zelf, afmeting telt wel! 

Grote ontwerpvrijheid

Keuken voor, keuken achter, een studeerkamer of slapen en badderen op de begane grond, de indeling van de drie verdiepingen kan volledig naar jouw wens worden aangepast. Het bouwsysteem van Rijkhuis® geeft je onbeperkte ontwerp vrijheid bij de HH2 woningen, zolang het maar voldoet aan de wet- en regelgeving.

Dus, wil je groots wonen, maak dan samen met ons de perfecte indeling voor jouw situatie.

 

Verkrijgbaar in 7 afmetingen

De Rijkhuis HH 2 modellen zijn verkrijgbaar in een 7-tal afmetingen. In het onderstaande schema zie je de mogelijke combinaties weergegeven. Daarnaast kun je herenhuis uitbreiden met verschillende modules zoals een garage, serre, erker en verbindingssluis. Wil je nog meer en groter? Breid dan je woning uit met bijvoorbeeld een dubbele garage en grote serre, bijna alles kan!

image

Stel je eigen Rijkhuis samen

Of je nu een bescheiden of juist heel luxe herenhuis wilt, met het Rijkhuis HH2 type het is allemaal mogelijk! Bewerk onze modelwoningen in de woningconfigurator.

 

Bekijk in onze woningconfigurator enkele herenhuizen die vooraf al zijn geconfigureerd. Pas ze geheel naar jouw wens aan!

Voeg opties toe of verwijder ze, geheel naar jouw wens en budget.

 

house

Stel je Rijkhuis® samen!

Ga naar de woningconfigurator
house

Stel je eigen Rijkhuis® samen

Ga naar de woningconfigurator