notariswoning bouwen notariswoning bouwen
notaris huis bouwen notaris huis bouwen
notaris woning laten bouwen kosten notaris woning laten bouwen kosten
wat kost een notariswoning wat kost een notariswoning

Rijkhuis notariswoning LN1

Vanaf € 299.000,-

In de 19e eeuw wilde iedereen die een hogere status had een woning in de notarisstijl, zoals we deze tegenwoordig noemen. De notarisstijl kenmerkt zich door zijn symmetrische en strakke basislijnen met kleine dakkapellen, mooi gedetailleerde schoorstenen en een klassieke gootlijst afgewerkt met zinken kraal. Rijkhuis LN1 oogt statig en karakteristiek maar tegelijkertijd heel tijdloos. Want ook tegenwoordig wil je zeker in zo’n prachtige woning wonen.  

 

De Rijkhuis LN1 modellen zijn de nieuwe notariswoningen van tegenwoordig. Uiteraard zijn ze voorzien van alle luxe en een hoog afwerkingsniveau zoals je van een moderne woning mag verwachten.

 

Grote ontwerpvrijheid

Keuken voor, keuken achter, een studeerkamer of slapen en badderen op de begane grond, de indeling kan volledig naar jouw wens worden aangepast. Het bouwsysteem van Rijkhuis® geeft je onbeperkte ontwerp vrijheid bij de LN1 woningen, zolang het maar voldoet aan de wet- en regelgeving.

 

Verkrijgbaar in 7 afmetingen

De Rijkhuis LN 1 modellen zijn verkrijgbaar in een 7-tal afmetingen. In het onderstaande schema zie je de mogelijke combinaties weergegeven. Daarnaast kun je de woning uitbreiden met verschillende modules zoals een garage, serre, erker en verbindingssluis. Wil je nog meer en groter? Breid dan je woning uit met bijvoorbeeld een dubbele garage en grote serre, bijna alles kan!

 

image

Stel je eigen Rijkhuis samen

Of je nu een bescheiden of juist heel luxe notariswoning wilt, met het Rijkhuis LN1 type het is allemaal mogelijk! Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

 

house

Bekijk onze Rijkhuis® modelwoningen!

Bekijk onze modelwoningen