notarishuis laten bouwen prijzen notarishuis laten bouwen prijzen
wat kost het bouwen van een notariswoning wat kost het bouwen van een notariswoning
calculator bouwkosten calculator bouwkosten
notariswoning bouwen limburg notariswoning bouwen limburg

Rijkhuis notariswoning LN2

Vanaf € 317.250,-

Mooie gemetselde topgevels met gedetailleerde schoorstenen geven “hoogte” aan dit type notariswoning. Deze bouwstijl werd al in het begin van de 19e eeuw toegepast. En nog steeds is dit een tijdloze klassieker onder de woningen.

Rijkhuis LN2 is onze moderne kijk op een notariswoning. De woning wordt gebouwd met een hoog afwerkingsniveau en alle luxe die jij bij een dergelijk huis wenst.

 

 

Grote ontwerpvrijheid

Keuken voor, keuken achter, een studeerkamer of slapen en badderen op de begane grond, de indeling kan volledig naar jouw wens worden aangepast. Het bouwsysteem van Rijkhuis® geeft je onbeperkte ontwerp vrijheid bij de LN2 woningen, zolang het maar voldoet aan de wet- en regelgeving.

Dus, wil je wonen op “stand”, maak dan samen met ons de perfecte indeling voor jouw situatie.

 

Verkrijgbaar in 7 afmetingen

De Rijkhuis LN 2 modellen zijn verkrijgbaar in een 7-tal afmetingen. In het onderstaande schema zie je de mogelijke combinaties weergegeven. Daarnaast kun je de woning uitbreiden met verschillende modules zoals een garage, serre, erker en verbindingssluis. Wil je nog meer en groter? Breid dan je woning uit met bijvoorbeeld een dubbele garage en grote serre, bijna alles kan!

image

Stel je eigen Rijkhuis samen

Of je nu een bescheiden of juist heel luxe notariswoning wilt, met het Rijkhuis LN2 type het is allemaal mogelijk! Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

 

house

Bekijk onze Rijkhuis® modelwoningen!

Bekijk onze modelwoningen