Geen disclaimer maar een proclaimer

Wij hebben geen disclaimer, maar een proclaimer. Ook daarin is Rijkshuis® anders. Wij houden niet van ‘jezelf indekken’ en dingen verbieden. Wij nemen liever onze verantwoordelijkheid en doen zaken in alle openheid en transparantie.


 

Onze proclaimer is van toepassing op deze website www.rijkhuis.nl.

 

Wij houden onze website juist en actueel

Rijkhuis® is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. We doen ons best om de informatie actueel en juist te houden. Natuurlijk kan er een keer onbedoeld een foutje insluipen. Daar mag je ons wel op wijzen (graag zelfs), maar daar kun je helaas geen rechten aan ontlenen. We lossen het in goed overleg met je op.

 

Klopt er iets niet?

Als je informatie ziet die niet klopt of verouderd is, laat het ons dan weten. Je kunt ons bellen, appen of mailen. Op onze contactpagina (link naar contactpagina) vind je onze gegevens. We reageren binnen 1 werkdag op je bericht. Reageer je via e-mail of gebruik je ons contactformulier, dan verwerken we je gegevens volgens onze privacyverklaring.

 

Wil je informatie van onze website gebruiken?

Je mag de informatie op www.rijkhuis.nl vrij gebruiken onder de volgende voorwaarden:

  • je vermeldt de bron, dus: ‘Bron: www.rijkhuis.nl’
  • je gebruikt de informatie niet voor commerciële doeleinden

Dit betekent dus dat je (tenzij anders vermeld) artikelen van deze website mag kopiëren, verspreiden, vertonen of er afgeleide werken van mag maken. Mits je je aan de voorwaarden houdt.

 

Let op: Het beeldmateriaal op onze website mag je niet zomaar gebruiken. Dit zijn de logo’s, foto’s en filmpjes. Hiervoor moet je ons eerst vragen of dit mag.

Links naar andere websites

Websites waar wij naar linken of verwijzen, zijn bedoeld als voorbeeld of als aanvulling op onze artikelen. Wij gaan ervan uit dat de informatie van deze websites klopt. Natuurlijk controleren wij deze links regelmatig. Kom je een link tegen die niet werkt, of klopt de informatie op de betreffende website niet? Geef het ons dan even door.

 

We werken onze proclaimer regelmatig bij

Wij werken deze proclaimer regelmatig bij. Zie je een foutje? Laat het ons dan weten. Wil je meer informatie, heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op.