Wat je met trots maakt, is beter

Onze vakmensen maken prachtige vrijstaande woningen en daar zijn ze trots op. En Rijkhuis® is trots op hen! Ons hele team werkt met veel plezier, is erg loyaal en zet de klant altijd op de eerste plaats. Wij staan allemaal voor je klaar!

 


 

Wij koesteren onze medewerkers

Als je goed voor je mensen zorgt, dan komen ze fluitend naar hun werk. Dan leveren ze meer dan uitstekende prestaties en blijven ze graag bij je. Onze bouwers krijgen een prima salaris, veel vakantie en werken onder optimale arbeidsomstandigheden. En zo hoort dat ook, vinden wij.

 

Geschoolde vakmensen

Onze medewerkers zijn echte vakmensen. Ze werken goed en veilig. Ze krijgen veel scholing en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste producten en ontwikkelingen. Ook leiden we zelf mensen op, dat zijn de bouwers van de toekomst.

 

Wat je geeft, krijg je terug

Wij voelen ons verantwoordelijk voor onze medewerkers. Voor hun gezondheid en welzijn. Dat kun je goed werkgeverschap of maatschappelijk verantwoordelijk ondernemen noemen. Voor ons is het gewoon logica: wat je geeft, krijg je terug. Eerlijk, goed, trots en zorgeloos zit nou eenmaal in ons DNA.