JE KRIJGT 15 JAAR GARANTIE

Laat jij je woning door Rijkhuis® bouwen en onderhouden, dan krijg je 15 jaar garantie. Dat betekent dus echt zorgeloos wonen. Gaat er iets kapot? Dan wordt het kosteloos gerepareerd of vervangen.


 

Geen discussie over de garantie

Je voert met ons nooit oeverloze discussies. Over onderhoudstermijnen, algemene garantie, verborgen of ernstige gebreken. Je krijgt gewoon 15 jaar garantie op je nieuwbouwhuis. Punt. Het enige dat je hoeft te doen, is je huis door ons te laten onderhouden. Is dat dan extra duur? Nee. Wij onderhouden je huis tegen kostprijs. Goedkoper krijg je het niet.

 

Hoe kan Rijkhuis® 15 jaar garantie geven?

Wij bouwen je woning met goede kwaliteit materialen én met aandacht. Daar kiezen wij bewust voor. Daarom staan wij volledig achter ons product en kunnen wij 15 jaar garantie geven. Tussen ons gezegd, jouw huis blijft een beetje ons kindje. En daar blijven we ons verantwoordelijk voor voelen. Nu en in de toekomst.

 

Wat als er iets kapot gaat?

Gaat er onverhoopt iets kapot? Dan repareren of vervangen wij het binnen 2 werkdagen. Als het onder onze garantie valt, kost je dat niks. Nou ja, een mailtje of een telefoontje. Simpel toch?

 

Met keurmerk en certificering

Alle gebruikte materialen en onderdelen in je huis zijn van extreem goede kwaliteit. Ze zijn uiteraard voorzien van alle vereiste keurmerken en certificeringen. Dat mag je van ons verwachten.

 

Lees onze garantievoorwaarden

Wil je op je gemak onze garantievoorwaarden doorlezen? Je kunt ze hier downloaden.