Kleine klusjes? Die doen wij voor je

Die kleine klusjes in huis. Blijven die bij jou ook altijd liggen? In je Rijkhuis® is dat verleden tijd, want wij doen die gewoon voor je. We klussen snel en goed. Dus het kost jou geen tijd en ergernis meer. En je betaalt alleen de materiaalkosten. Ook dat is service.


 

Controle checks in eerste jaar na oplevering

Een maand na je verhuizing komen wij langs om te controleren of alles goed werkt. Na drie en zes maanden komen we nog een keer. We vinden het belangrijk dat alles in je huis goed functioneert en dat jij er prettig woont.

 

Klusjes na de oplevering snel opgelost

In de maanden na de oplevering loop je zelf soms tegen dingen aan. Een deur of raam ‘knelt’ door het weer. Je kraan of verwarming moet iets anders afgesteld worden. Ook dat regelen we voor je. Ga niet zelf sleutelen, dat kost je alleen maar tijd en moeite. Wij doen dat sneller en beter.

 

Geen zin of tijd voor ‘verhuisklusjes’?

Verhuizen levert behoorlijk wat stress op. Laat ons daarom die klok, kapstok, spiegel of dat schilderij ophangen. Of dat muurtje verven. Onze professionals hebben altijd het juiste gereedschap bij de hand. Het arbeidsloon hoef je niet te betalen, dat is service. Vertel maar wat er moet gebeuren!

 

Je kluslijst wordt korter!

Je kunt ons voor alle klussen in huis inschakelen, zolang je er woont. Denk aan het ophangen van een schilderij of lamp, een extra stopcontact of schakelaar plaatsen, etc. Je betaalt alleen de materiaalkosten, geen arbeidsloon. Je hoeft dus niet zelf te klussen of de buurman te vragen. Er blijven geen klusjes meer liggen. Wel zo relaxed.