JE WONING WORDT TOP ONDERHOUDEN

Regelmatig onderhoud voorkomt grote reparaties op de lange termijn. In je Rijkhuis® zorgen wij voor alle onderhoud, altijd. Je hoeft zelf niks te doen of te plannen. Zo heb jij meer tijd voor leuke dingen. En je huis behoudt zijn waarde.


 

Jaarlijks onderhoud en inspectie

Je woning wordt jaarlijks kosteloos door ons geïnspecteerd. Dit kan gelijktijdig met het jaarlijkse onderhoud van je installaties, bijvoorbeeld de cv-ketel en het ventilatiesysteem. Je krijgt na de inspectie een eerlijk meerjaren onderhoudsplan. Zo weet je hoe de staat van je woning nu is, en wat je op de lange termijn aan onderhoud kunt verwachten.

 

Wij voeren het onderhoud zélf uit, tegen kostprijs

Wij voeren alle onderhoud aan je huis zelf uit. Met onze eigen vakmannen -en vrouwen, die gegarandeerd goed werk leveren. Daarom kunnen we je ook 15 jaar garantie geven. Voor het onderhoud betaal je alleen de kostprijs. Daar hoeven wij niet op te verdienen.

 

Je woning is moeiteloos tip top in orde

Je hoeft niet na te denken over het schilderen van je kozijnen of het ontluchten van de verwarming. Dat doen wij voor je. Jouw woning is altijd tiptop in orde en dat kost je zelf (of je partner) geen enkele moeite. Jij kunt je tijd vast beter besteden. Bovendien behoudt een goed onderhouden huis zijn waarde. Tel uit je winst.