house

DE RIJKHUIS WONING CONFIGURATOR

BEREKEN WAT JE NIEUWE WONING KOST!

Stel je huis samen en zie meteen hoeveel het kost!

Bereken de kosten van je eigen vrijstaande huis met onze woningconfigurator. Dit werkt heel eenvoudig en je ziet meteen wat je nieuwbouwhuis kost. Voeg opties toe of verwijder ze. Je ziet meteen het prijsverschil. Wil je opties die niet standaard in onze configurator zitten? Ook dat is mogelijk. Laat je vooral ook inspireren!

 


Voor een optimale ervaring kun je onze woningconfigurator het beste via een laptop of computer gebruiken.

Je wilt tenslotte je toekomstige huis zo goed mogelijk kunnen samenstellen en bekijken. Dit gaat nou eenmaal beter op een groter beeldscherm.

 

Je ziet meteen wat de woning kost

Onze woningconfigurator werkt met 3D-visualisatie. Vanuit een vogelperspectief krijg je een overzicht van onze “Rijkwijk”. Hier staan al onze woningtypes opgesteld. Ze zijn allemaal al geconfigureerd. Klik op het huis dat je aanspreekt en pas het volledig naar je eigen wensen aan. Voeg opties toe of verwijder, geheel ze naar jouw wens of budget. Je ziet dan meteen wat jouw toekomstige huis kost.

 

Loop virtueel door je nieuwe huis en richt het meteen al in met je meubels. Superleuk en handig! Sla de verschillende variaties op in je eigen account. Zo kun je later nog dingetjes aanpassen of met meubels schuiven.

 

Woning verder verfijnen

Ben je tevreden met je ontwerp? Dan gaan we tijdens een persoonlijk gesprek jouw woning verder verfijnen. We bespreken de details en helpen je bij het kiezen van de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Leuk: we positioneren je nieuwbouwwoning meteen virtueel in de vorm van je eigen kavel.

house

Begin nu met samenstellen

Ga naar de woningconfigurator

Meer te kiezen dan je denkt

Kun je jouw droomhuis niet helemaal met de woningconfigurator samenstellen? Geen probleem. Er zijn duizenden manieren om een huis te bouwen. Deze passen natuurlijk niet allemaal in onze configurator. Maak een afspraak om jouw specifieke wensen met ons te bespreken.

 

Voordelen van de Rijkhuis®-woningconfigurator:

 

  • Speel met je nieuwe eigen huis (ontwerp, bouw en inrichting)
  • Krijg inspiratie!
  • Bekijk meteen de prijs in de calculator
  • Transparant: wat je ziet, is wat je krijgt.
  • Meer/andere opties zijn bespreekbaar
Ga naar de woningconfigurator!